Practicom logo

Maatregelen Practicom in verband met het Coronavirus

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland volgen ook wij de adviserende maatregelen van het RIVM m.b.t. de beperking van de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben we ook bij Practicom overgenomen en blijven minimaal tot 6 april van kracht.

Veel medewerkers werken vanuit huis
Als gevolg van alle maatregelen hebben wij gekozen voor een minimale bezetting op kantoor. Veel medewerkers werken vanaf thuis en dat blijft zo tot 6 april. Onze processen, systemen en software zijn hier altijd al volledig op ingericht en daar maken we nu volop gebruik van!

Practicom dienstverlening
Al onze dienstverlening blijft doorgaan, echter grotendeels online. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar via ons algemene nummer 0413-850700 en onze medewerkers zullen vanuit huis de werkzaamheden verrichten.
Afspraken op locatie of bij ons op kantoor gaan bij voorkeur niet door. Voor urgente zaken gaan we bekijken of we deze in een andere vorm door kunnen laten gaan, bijvoorbeeld via Skype of Zoom.

Online werken
Mocht u zelf nog niet de mogelijkheid hebben om uw medewerkers vanuit thuis te laten werken, dan kunnen we u hierin uiteraard ondersteunen. Neem daarvoor contact op met onze afdeling Verkoop. verkoop@practicom.net / 0413-850700. Zij bekijken graag de mogelijkheden samen met u.

Terug naar Nieuwsoverzicht »