Practicom logo

Practicom is gestart met SuiteProjects!

Waar u deze lijfspreuk op onze folders en brochures zag, kunnen wij deze helaas niet meer waarmaken:
“Het zijn saaie lui daar bij Practicom. Ze doen gewoon wat ze beloven.”

Ja, we doen nog steeds wat we beloven, maar saai is het allerminst! Want ook wij ontwikkelen onze diensten. We zitten nog steeds náást onze klant in plaats van tegenover. We staan nog steeds klaar als uw verlengde ICT-afdeling, bij wie u terecht kunt voor software en hardware, netwerken en cloudoplossingen, security en verbindingen. Nog steeds bieden we professionele allround ICT diensten. We werken oplossingsgericht met u samen en doen inderdaad wat we beloven.

Als aanvulling op onze diensten zijn wij in 2017 begonnen met de Cloud ERP oplossing van Oracle NetSuite. Sinds 2018 zijn we Solution Provider van Oracle NetSuite. Heel simpel gezegd: als we eerder hadden geweten wat Netsuite voor mogelijkheden had, dan waren we al veel eerder begonnen met het aanbieden van deze diensten.

Een mooi onderdeel van NetSuite is SuiteProjects. Maar wat is SuiteProjects dan?

Wat is SuiteProjects?
SuiteProjects is een Professional Services Automation (PSA) oplossing, gebouwd op NetSuite. ‘Saai’ gezegd is het een Projecten en Uren administratie en dit sluit naadloos aan op NetSuite, waarin Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relatiebeheer (CRM), HR en boekhouding allemaal in één systeem zitten. Het is een uitgebreid platform om snel ontwikkelende organisaties naar een hoger niveau te brengen.
SuiteProjects creëert snel inzichten waarmee voordelen zijn te behalen uit beschikbare capaciteit, het verbeteren van de tijdige projectoplevering en het versnellen van het facturatieproces. Bovendien stroomlijnt SuiteProjects het boekingsproces, en vermindert overheadkosten en geeft meer inzicht in de kasstromen.

De belangrijkste voordelen van SuiteProjects

 • • Stroomlijnt activiteiten en verhoogt de winstgevendheid door het optimaliseren van de interne processen.
  • Snellere voltooiing van projecten, betere inzet van middelen, nauwkeurigere en efficiëntere facturatie.
  • Vergroot de financiële inzichten in uw bedrijf, inclusief prognoses, middelen, projecten en KPI's.
  • Realtime rapportage over belangrijke statistieken zoals project winstgevendheid.
  • Verkrijgen van real-time data, beheren van bedrijfsprocessen en financiële consolidatie.
  • Altijd en overal toegang via internet en mobiel.


Waarom SuiteProjects?
SuiteProjects helpt projectgestuurde bedrijven om projecten sneller af te ronden en het facturatieproces nauwkeurig en efficiënt in te richten. Daarmee versnelt het proces zodat de cashflow verbetert. Dit voorkomt direct dat er een lek ontstaat in de inkomstenstroom.
Met SuiteProjects krijgt u realtime inzicht en controle over uw gehele bedrijf: vanaf het moment dat een potentieel project wordt geïdentificeerd tot het moment van projectoplevering, facturering en omzetverantwoording. NetSuite voorkomt dubbele invoer van gegevens, waardoor meerdere systemen kunnen worden geëlimineerd en kostbare integraties kunnen worden uitgefaseerd.

Aan de slag!
SuiteProjects is een onmisbaar systeem in het verhogen van projectwinstgevendheid. Bent u benieuwd hoe we SuiteProjects voor uw organisatie kunnen inzetten? Of heeft u hulp nodig bij het implementeren van NetSuite?
Neem contact op via het onderstaande knop, dan kijken we samen hoe we jouw projecten nog winstgevender kunnen maken!

Neem contact op

Terug naar Nieuwsoverzicht »