Practicom logo

Maatwerk software

Hoe zou u het vinden als uw complete bedrijfsvoering in één gebruikersvriendelijk softwareprogramma past? En hoe zou het zijn als dat geen honderdduizend euro kost en u daar ook geen jaar op hoeft te wachten? Een droom? Of realiteit!

Bij Practicom houden we er niet van om het bedrijf aan te passen aan de software. Dat hoort andersom te zijn: de software wordt aangepast aan uw bedrijf. We maken een nauwsluitend softwareprogramma waarmee u uw bedrijfsvoering optimaal kunt uitvoeren. Een programma dat meegroeit en verandert naar mate uw bedrijf groeit en zich ontwikkelt.

Uw maatwerksoftware wordt ontwikkeld volgens het agile / scrum –principe. Er wordt op relatief korte termijn een degelijke werkbare basis ontwikkelt, die in nauwe samenwerking met u vervolgens verder uitgewerkt wordt. Alle wensen en aanpassingen kunnen gedurende dit proces direct worden toegevoegd en zo groeit uw softwareprogramma tot het complete geheel dat u voor ogen heeft.

Enterprise Resource Planning

Een succesvol ERP-project biedt vele voordelen: lagere productiekosten, een vermindering van de productietijd, een verbetering van de klantenservice, een verlaging in de voorraden, etc. Dit kan tot stand worden gebracht doordat alle processen binnen uw bedrijf ondergebracht worden in één centrale bedrijfssoftware. Van opdrachtbeheer tot logistiek, van planning tot klantrelatiesysteem, alles onder één dak.

Gedegen onderzoek naar uw bedrijfsprocessen ligt ten grondslag aan het samenstellen van een ERP-oplossing. Uit de gegevens die u invoert, moet tenslotte de juiste informatie komen! Practicom werkt met u samen om alle processen in kaart te brengen en uw bedrijfssoftware hierop af te stemmen.

Opdrachtenbeheer

Uw klanten bouwen op u, dus u wilt graag weten of en hoe uw opdrachten afgehandeld worden. En wij houden van niet moeilijker maken dan nodig is. Dus als u op zoek bent naar een softwarepakket dat duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen is, bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een aanpassing nodig of wijzigt uw bedrijfsvoering? Dan wijzigt uw bedrijfssoftware met u mee. Korte lijnen en vakkundige ontwikkelaars passen het softwareprogramma aan en u kunt vlot weer verder met de afhandeling van uw opdrachten.

Projectadministratie

Snel, eenvoudig en ‘to the point’. Voor advocatenkantoren, reclamebureaus, accountants en elk ander bedrijf dat intensief te maken heeft met urenregistratie, hebben we een software-oplossing. Niks ingewikkelds, gewoon: het doet wat het moet doen.

Maar dan wel afgestemd op uw bedrijf! Practicom past de software aan op de wensen en eisen van uw organisatie. Het beheer van uw projectadministratie op maat gemaakt.

Financiële software

Als het wiel goed uitgevonden is, hoeven we dat bij Practicom niet opnieuw te doen. Daarom werken we graag met King of Unit 4 als het gaat over uw financiële administratie. Door de jaren heen hebben we vele ‘ins and outs’ in deze pakketten ontdekt, zodat we uw financiële administratie naadloos aan uw andere softwarepakketten of uw bedrijfssoftware kunnen koppelen.

Practicom is uw verbindingsofficier: de financiële administratie wordt verbonden met uw bestaande of nieuw te ontwikkelen softwareprogramma’s.