Practicom logo

Xenconnect Online Werken

Uw medewerkers werken graag af en toe een dagje thuis. Dat vindt u zelf wellicht ook wel eens prettig. Maar hoe kan dat thuiswerken vervolgens zó geregeld worden dat de voortgang van het dagelijkse werk niet in het gedrang komt? Practicom biedt een praktisch platform: Xenconnect Online Werken. Alle software die u voor uw bedrijfsvoering gebruikt, wordt naar de servers van Xenconnect verhuisd. Vervolgens kunnen alle gebruikers op elk gewenst moment, vanaf elke locatie centraal inloggen op uw eigen netwerk. Dat betekent op het strand een offerte aanpassen, thuis uw boekhouding bijwerken of vanaf de beurs een nieuwsbericht op uw website plaatsen.

Bijkomend voordeel:
Zodra u overgaat op Xenconnect Online Werken, vervallen uw kosten aan installatie en onderhoud van server(s). Omdat u werkt met abonnementen, zijn uw bedrijfskosten overzichtelijk én u komt niet meer voor verrassingen te staan.

Cloud diensten

  • Online back-up in de Cloud
  • Spamfilter (SpamExperts)
  • Monitoring in de Cloud (per 50 sensoren)

Microsoft Office 365

Microsoft heeft Microsoft Office gecombineerd met de kracht van de Cloud. Agenda’s beheren, bestanden bewerken en delen, online vergaderen: alle collega’s kunnen vanaf elke plek optimaal samenwerken. Mobiel aan het werk in de bekende Office programma’s, zelfs vanaf tablet of smartphone. Practicom verzorgt het opzetten en inrichten, u gaat gewoon lekker aan de slag. Bijkomend voordeel: zodra u kiest voor Microsoft Office 365 vervallen uw kosten aan installatie en beheer van software en software updates. De software wordt door Microsoft actueel gehouden. En omdat u werkt met abonnementen, zijn uw bedrijfskosten overzichtelijk.

Microsoft Office 365

Online Back-up

Grote technische storing! Brand! Wat nu? Niet getreurd, want u had natuurlijk al lang bij Practicom geregeld dat al uw gegevens veilig opgeslagen zijn. Naast het regelen van een fysieke back-up, kunt u bij ons ook terecht voor een oplossing in de Cloud. Back-up van uw gegevens in de Cloud heeft als voordeel dat u er altijd overal bij kunt. Zodra een nieuwe pc of server in gebruik genomen wordt, kunnen de gegevens gemakkelijk en rechtstreeks vanaf de Cloud geïnstalleerd worden. Voor u het weet, loopt uw bedrijf weer op rolletjes.

Bijkomend voordeel:
Een back-up in de Cloud is altijd up-to-date!