Practicom logo

Oracle Netsuite

Heeft u interesse of bent u op zoek naar een goede ERP oplossing dan is de NetSuite ERP cloud oplossing een hele goede keus. NetSuite is al sinds 1998 een echte cloud ERP oplossing en is in 2017 onderdeel geworden van Oracle. NetSuite is de meest bewezen, betrouwbare en gebruikte Cloud ERP oplossing ter wereld en hiermee bent u klaar voor de toekomst. Meer dan 22.000 organisaties gebruiken NetSuite in meer dan 200 landen. Practicom, met al ruim 25 jaar ervaring in maatwerk ERP-oplossingen voor verschillende bedrijven en branches, is partner van Oracle NetSuite. Wij kunnen u ondersteunen bij het implementeren van deze Cloud ERP oplossing tot en met het toepassen van maatwerk. Standaard is echter al heel veel functionaliteit aanwezig.

 

Vraag informatie aan

Voordelen Oracle NetSuite ERP Cloud

 • - dynamisch en zeer gebruiksvriendelijk
 • - een bewezen echte cloud oplossing sinds 1998!
 • - NetSuite is sindsdien ontwikkeld vanuit de cloud gedachte
 • - realtime KPI dashboards
 • - een Oracle database wat een zeer groot voordeel is
 • - ingebouwde business intelligence mogelijkheden
 • - complete oplossing, geen externe componenten of third party software nodig
 • - kortere implementatietijden
 • - zeer schaalbaar voor kleine bedrijven en grote bedrijven
 • - NetSuite sandbox technology voor gescheiden productie, test & acceptatie
 • - geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere branche
 • - Een ERP totaaloplossing voor uw bedrijf
 • - eenvoudig e-mails en documenten koppelen aan klantkaart
 • - voldoet aan internationale regel- en wetgeving en altijd up-to-date
 • - voldoet aan de hoogste compliances SOC 1, PCI-DSS, 27000
 • - beschikbaar op ieder device (desktop, tablet en mobiel)  
  - ondersteuning van webbrowser naar keuze
  - overal ter wereld 24x7
 • - vanuit zeer goede beveiligde Oracle datacenters, ook onder andere in Nederland
 • - eenvoudige aan te brengen door Point & Click systeem
 • - twee keer per jaar een software upgrade
 • - maatwerk prima mogelijk en wordt ondersteund door Practicom en Oracle
 • - geen version lock, zelfs niet met aangebrachte maatwerk!
 • - integratiemogelijkheden met Office 365 en Google G-Suite (bijv. e-mail en agenda)
 • - Practicom heeft ook zeer goede kennis van Office 365 en Google G-Suite
 • - Practicom kan u dus een echte totale cloud oplossing aanbieden
 • - zoals ICT vandaag de dag moet werken
 • - vaste kosten per gebruiker, per maand, geen verrassingen!
 • - echte ICT ontzorging!
 • - echt klaar voor de toekomst!

 

Realtime KPI Dashboards

 KPI dashboard

Een goede ERP oplossing kan niet meer zonder realtime KPI dashboards. Uiteraard is NetSuite voorzien van geavanceerde realtime KPI dashboards. Doordat het een geïntegreerde softwareoplossing is met 1 database, is het presenteren van realtime gegevens zeer eenvoudig. Hierdoor is de ingebouwde Business Intelligence niet alleen direct inzichtelijk, maar wordt ook de kans op verkeerde informatie tot een minimum beperkt.

Deze informatie kan middels de vele standaard aanwezige rapporten worden gegenereerd of, via de prachtige KPI dashboards, realtime worden gepresenteerd. Deze KPI dashboards kunnen eenvoudig per functie of per medewerker worden ingericht en/of op maat gemaakt worden. Hierdoor heeft de medewerker altijd zijn/haar juiste en realtime informatie.

Maatwerk mogelijkheden

NetSuite heeft standaard out-of-the box al heel veel functionaliteiten in zich. Wij zijn van mening dat het het beste is om zoveel mogelijk (minimaal 90%) de standaard aanwezige functionaliteiten en processen van NetSuite te gebruiken. Echter kan en wil niet ieder bedrijf alleen maar volgens de standaard oplossing werken. Met NetSuite hoeft dat ook niet, aangezien maatwerk prima kan. Twee keer per jaar worden er upgrades door NetSuite uitgevoerd, waarbij het aangebrachte maatwerk volledig wordt ondersteund. Bijkomend voordeel is dat alle klanten wereldwijd allemaal met dezelfde versie werken en er geen sprake is van een zogenaamde version lock. Met deze upgrades worden functionaliteiten verder verbeterd en uitgebreid.

Schaalbaar

Een heel groot voordeel met een echte cloud oplossing is natuurlijk dat het systeem zeer goed schaalbaar is. Het systeem kan meegroeien met de ontwikkelingen van uw bedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan is GoPro. Zij zijn ooit met een paar medewerkers begonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een miljarden bedrijf met meer dan 1000 medewerkers. NetSuite heeft hier van het begin af aan een cruciale rol gespeeld om dit te kunnen verwezenlijken.

Vaste kosten per gebruiker, per maand

U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, voor het gebruik van NetSuite. Hierdoor zijn uw kosten overzichtelijk, schaalbaar en beheersbaar. Er worden minimale eisen aan hard- en software voor de gebruiker gesteld. Een webbrowser naar keuze is voldoende om met NetSuite overal en 24x7 te kunnen werken. Met andere woorden: echte ontzorging van uw ICT.

Oracle NetSuite Solution Provider Suitecloud

Integratiemogelijkheden met Microsoft Office 365 of Google G-Suite

Microsoft Office 365 of Google G-Suite kunnen prima worden geïntegreerd met NetSuite. Zo kunnen e-mails en agenda's eenvoudig worden gekoppeld met NetSuite. Mocht er onverhoopt in uw organisatie nog specifieke (legacy) software aanwezig zijn, dan kunnen we deze eventueel aanbieden met onze eigen Citrix cloud oplossing. U kunt met uw organisatie volledig in de cloud, webbased werken met 1 aanspreekpunt bij Practicom. 

Internationale regel- en wetgeving

NetSuite is beschikbaar in meer dan 180 landen en in bijna 20 talen met ondersteuning voor verschillende valutasoorten. Rapportages kunnen worden geconsolideerd, onafhankelijk van valuta of taal. Ook wordt er continu rekening gehouden met gewijzigde regel- en wetgeving in diverse landen, uiteraard ook in Nederland. Zodra er wijzigingen plaatsvinden dan zullen deze door NetSuite worden doorgevoerd in hun software. De datacenters staan verspreid over de hele wereld. Ook in Nederland heeft NetSuite een datacenter staan, zodat we in Nederland de beschikking hebben over een zeer goede performance. Het backup datacenter staat in Ierland. Backups, beveiliging en compliances zijn zeer goed geregeld bij Oracle, wat uiteraard van zo'n bedrijf verwacht mag worden.

Point & click aanpassingen

Met het point & cklick systeem in NetSuite kunnen aanpassingen eenvoudig door eigen, bevoegde medewerkers (met enige kennis van IT en processen) worden aangebracht. Dit kan omdat het een geïntegreerde oplossing betreft. Bij concurrerende softwarepakketten is dit niet te doen. Door dit in eigen beheer te houden zullen de kosten voor onderhoud op termijn lager worden en de zal de flexibiliteit worden verhoogd.

NetSuite sandbox

Indien gewenst kunt u kiezen voor een zogenaamde sandbox. Dit is een aparte, afgescheiden omgeving. Deze sandbox wordt gebruikt voor bijvoorbeeld ontwikkeling, test en acceptatie. De productie omgeving blijft hierdoor intact en bij een geslaagde acceptatietest worden de aanpassingen eenvoudig overgezet naar de productie omgeving.

NetSuite de nummer 1 ERP cloud software

NetSuite is de enige echte cloud ERP oplossing. NetSuite is in 1998 opgericht, nog net voor Google zelfs, met toen al deze cloud web based gedachte, filosofie en cloudoplossing. Het vertrekpunt is dus altijd cloud geweest. Terwijl andere software bedrijven nu pas hun legacy/on premise software gaan ombouwen en aanpassen naar een cloudoplossing. Dit gaat niet zonder slag of stoot en brengt ook een aantal grote nadelen met zich mee, die NetSuite niet heeft. Onder andere de architectuur en opzet van de software is anders. Daar waar de concurrentie veel verschillende onderdelen, databases en koppelingen binnen het cloudplatform kent, heeft NetSuite 1 geïntegreerde softwareoplossing en 1 database. Dit brengt heel veel voordelen met zich mee ten opzichte van de concurrentie. 

Vraag informatie aan