Practicom logo

Internet Telefonie

Optimale bereikbaarheid en een betrouwbaar computernetwerk. Twee belangrijke elementen die uw bedrijf ondersteunen in de bedrijfsvoering. Zou het niet handig zijn als u daar maar één oplossing voor nodig heeft? Dat kan met internet-telefonie, ofwel VoIP.

In plaats van via de bekende bekabeling wordt bij internet-telefonie het internet-netwerk gebruikt om spraak te versturen. Een van de voordelen van deze manier van spraakverkeer is dat er diverse mogelijkheden aan toegevoegd kunnen worden. Denkt u aan eenvoudige koppeling tussen vestigingen, directe verbinding naar (thuis-)werkplekken en niet te vergeten: de verbinding met uw bedrijfssoftware.

VoIP Hardware

Internet is hét middel voor telefonie en videobellen in de 21ste eeuw. ‘Ja ja, dat zal vast wel,’ denkt u, ‘maar is dat wel betrouwbaar en stabiel?’ Practicom inventariseert met u wat nodig is om uw bedrijfscommunicatie klaar te stomen voor de techniek van vandaag. Onze samenwerking met Yealink garandeert u telefoons, call centers en videofoons die betrouwbaar en stabiel zijn. Bellen via internet biedt u een mogelijke kostenbesparing die u kunt investeren in waar u écht goed in bent: het ontwikkelen en leveren van uw eigen product of dienst.

Yealink

VoIP Software

En wat als u uw telefooncentrale en telefoons vervangen heeft door VoIP producten? U kunt er mee bellen. Maar uiteraard – u begint ons al te kennen – hebben we ervoor gezorgd dat u er nog veel meer mee kunt! De bijbehorende software helpt u met het in kaart brengen van de communicatieprocessen in uw bedrijf. Met een speciale app voor smartphone, laptop of pc: dat maakt communiceren gemakkelijk. En natuurlijk verbinden we deze met uw bedrijfssoftware. Dat spreekt voor zich.

Software App

VoIP Tarieven

VoIP biedt vele voordelen: het signaal is van goede kwaliteit, er zijn talloze mogelijkheden voor het optimaliseren van communicatieprocessen, het aantal gesprekken dat tegelijkertijd via internet kan plaatsvinden is nagenoeg ongelimiteerd en er is minder bekabeling nodig in een gebruikelijke kantoorsituatie. Maar u wilt vast ook weten hoe het met de kosten zit.

Bellen via VoIP kan een verlaging van uw telefoonrekening opleveren van 25% tot wel 70%. Practicom biedt daarnaast de mogelijkheid om op licentiebasis te werken. Dat maakt uw kosten overzichtelijk en voorspelbaar.