Practicom logo

ISO 9001 en ISO 27001

14 december 2018

Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd met een ISO 90001 en 27001 certificaat. Dat houdt in dat onze kwaliteitsprocedures om klantgegevens veilig te verwerken, een klanttevredenheid te behouden en te verbeteren en de integratie van innovatie als continu bedrijfsproces bekroont is met een ISO 90001 en ISO 27001 certificaat.
Lees meer »

"The truth is in the air" met Practicom en NetSuite

30 juni 2018 bedrijfssoftware, cloud-diensten

Leuk artikel in het blad Booming over "the truth is in the air" waarin wordt verteld over de nieuwe ontwikkelingen in de cloud, en dan wel te verstaan de echte cloud. Oracle | NetSuite is een echte cloudoplossing bestaande uit CRM, boekhouding, logistiek, voorraad, projecten, HRM, e-commerce, WMS, realtime KPI dashboards en meer. Geschikt voor verschillende branches zoals productie, groothandel, distributie, retail, webshops en dienstverlening.
Lees meer »

Samenwerking Udens College, Practicom en Rittal

5 april 2018 hardware, beheer

Het Udens College heeft, in samenwerking met Practicom, gekozen voor Rittal Hybrid Cloud Package.
Lees meer »

Ekoplaza verkozen tot beste biologische winkel en webwinkel

22 januari 2018 websites, bedrijfssoftware

Onze klant Ekoplaza is verkozen tot winnaar van de beste biologische winkel en webwinkel van Nederland.
Lees meer »

Kwetsbaarheid WiFi

23 oktober 2017 verbindingen, beveiliging

Maandag waarschuwden onderzoekers, voornamelijk Mathy Vanhoef van de KU Leuven, dat ze een kwetsbaarheid in onder meer het wpa en wpa2 protocol hebben gevonden. Het wpa2-protocol wordt toegepast om draadloze netwerken van beveiliging te voorzien. Deze kwetsbaarheid heeft de naam Krack gekregen, wat staat voor Key Reinstallation Attack. Het blijkt dat de aanval voornamelijk draadloze clients treft en een risico vormt voor alle moderne wifinetwerken.
Lees meer »