Practicom logo
Terug naar referenties

Over de groot Hoveniers

De Groot Hoveniers is een familiebedrijf. Samen met de klant, medewerkers en partners realiseren we tuinen waarin mensen zich thuis voelen, waarin ze tot rust komen en waarin ze graag hun vrije tijd doorbrengen. Met passie en een grenzeloze interesse in alles wat met tuinen te maken heeft, zorgen we dat mensen genieten van hun tuin en dragen we bij aan geluk.

Systeembeheer

Practicom verzorgt het complete systeembeheer van De Groot Hoveniers. Dit betekent dat we naast een adviserende rol, ook het leveren, inrichten en onderhouden van het (draadloos) netwerk alsmede PC’s/Thin clients en diverse randapparatuur plaatsen. De Groot Hoveniers maakt gebruik van Werken in de Cloud zodat iedereen altijd overal kan werken.

Om onze projecten goed voor te bereiden en efficiënt te werken, wordt er bij ons veel digitaal gewerkt. De server van ons was 8 jaar oud en toe aan vervanging. In onze zoektocht naar een goede oplossing was steeds de hoofd vraag: een nieuwe server aanschaffen of in de cloud gaan werken. De jongens van practicom waren de enige die daarin heel duidelijk waren naar ons toe. Ga de cloud in! Na een uitgebreid offerte traject en uitleg van alle mogelijkheden hebben we eindelijk de stap durven zetten om in de cloud te gaan werken en hier zijn we zeer blij mee! Wat is het makkelijk om altijd en overal op elke plek te kunnen werken en altijd alle informatie bij je te hebben. Een zeer goed advies en we zijn hier enorm blij mee!

- Martijn de Groot, De Groot Hoveniers