Practicom logo
Terug naar referenties

Over Verbossen Assurantiën en risicobeheer

Verbossen Assurantiën en Risicobeheer uit Uden biedt oplossingen en helder advies voor particulieren en zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en leningen. Riscomanagement en schadebegeleiding met persoonlijke aandacht, waarbij Verbossen naast jou staat.

Ontwikkeling nieuwe website

Voor Verbossen Assurantiën en Risicobeheer hebben we de technische ontwikkeling gedaan van hun nieuwe website (www.verbossen.nl). Doel was een moderne en gebruiksvriendelijke website waarbij ze zelf de content kunnen beheren. We hebben de website ontwikkeld met het CMS systeem ModX. Hierin kunnen ze zelf eenvoudig teksten en foto's aanpassen en media berichten plaatsen.

Practicom kon zich goed in ons verplaatsen en had een duidelijk beeld van waar wij naar op zoek waren en daarmee hebben zij gekeken naar de mogelijkheden die bij ons passen. Samen hebben wij gewerkt aan het ontstaan van onze nieuwe website en aan de super enthousiaste reacties die wij van iedereen ontvangen zijn we daar succesvol in geslaagd. De website heeft precies de uitstraling gekregen die bij ons past.

— Saskia Verbossen, Verbossen Assurantiën en Risicobeheer