Practicom logo
Terug naar referenties

Over Dekkers Fransen

Dekkers Fransen, gevestigd in Rijkevoort, is sinds 1984 gespecialiseerd in keuken - en interieurbouw. Samen met de klant worden de wensen voor een nieuw interieur of keuken in kaart gebracht en op maat gemaakt. Door het gebruik van innovatieve machines en programma's wordt het beste resultaat geleverd. Het team van Dekkers Fransen is voortdurend bezig met nieuwe uitdagingen en innovaties om de hoogste kwaliteit te realiseren. 

Ontwikkeling nieuwe website

De website van Dekkers Fransen was toe aan vernieuwing. De nieuwe website is ontwikkeld in het CMS systeem ModX op basis van een template wat in overleg is gekozen. Hierdoor heeft de website direct een nieuwe en moderne uitstraling. Op de website zijn diverse referenties te lezen van projecten en is ook het complete team in kaart gebracht. Dekkers Fransen heeft zelf de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen aan te passen en acties te plaatsen op de website. 

De samenwerking tussen Practicom en Dekkers Fransen verliep heel prettig. De aanpak werd heel duidelijk uitgelegd en er werd ook alle tijd voor vrij gemaakt om ons de ruimte te geven om de invulling van de website aan te leveren. Het resultaat is ook zeer mooi geworden en we krijgen goede reacties. De handleiding na oplevering van de website is erg duidelijk en goed hanteerbaar. We zijn zeer tevreden over Practicom en willen graag een verdere samenwerking in de toekomst. 

— Jan Dekkers, Dekkers Fransen Keuken - en interieurbouw