Practicom logo
Terug naar referenties

Over Postuma

Postuma is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (AGF) met meer dan 110 jaar ervaring. Deze ervaring wordt gedeeld met specialisten binnen de AGF sector en foodservice. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan zelfstandige AGF specialisten. Dit doen ze o.a. door het aanbieden van een breed en onderscheidend assortiment.

Maatwerk software

InVerVo

Sinds 1996 is Postuma al klant bij Practicom. Destijds de basis gelegd met een relatief eenvoudig software pakket maar vandaag de dag uitgegroeid tot een volledig ERP pakket voor alle inkopen, verkopen, voorraden, relatiebeheer en facturering. Daarnaast zijn er koppelingen gebouwd voor communicatie met een financieel pakket, food automatisering pakket, webshop en mobiele apps.

API

In 2020 is een door Practicom ontwikkelde API applicatie in gebruik genomen. Deze zorgt voor een veilige en snelle communicatie tussen het InVerVo pakket en de webshop en mobiele fusten app. Deze API wordt nog volop doorontwikkeld, de manier waarop deze is gebouwd leent zich goed voor uitbreiding van functionaliteit.

"Het grote voordeel van Practicom is dat je precies krijgt wat je wilt. Eigenlijk is alles wat je bedenkt mogelijk en daarmee kun je de ICT omgeving perfect afstemmen op de operatie."

- Jarno Kwakkel, Bedrijfsleider Postuma Kampen