Practicom logo
Terug naar referenties

Over Van Doren Engineers

Van Doren Engineers maakt machines en productieprocessen intelligenter. De dienstverlening bestaat uit 3 pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden ze opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering. 

WEbsite updates

Practicom voert met regelmaat updates uit voor de website van Van Doren Engineers. Denk hierbij aan het plaatsen nieuws artikelen, vacatures en banners. Daarnaast wordt de interne communicatie onderhouden door zaken als veilgheidsonderwerpen & interne nieuwsbrieven op een passende manier voor alle medewerkers beschikbaar te maken. 
De websites zijn recentelijk overgezet naar Wordpress zodat medewerkers van Van Doren Engineers ook zelf content aan kunnen passen en te zorgen voor een uniform systeem binnen de gehele webomgeving. Ook de hosting wordt door Practicom verzorgd.

Onze samenwerking met Practicom verloopt erg goed. Een aanpassing op de website wordt vrijwel direct doorgevoerd. Voor ons een vereisten die Practicom goed weet in te vullen. De duidelijke en informele communicatie onderstrepen onze prettige samenwerking.

— Erik van Berlo, Teamleider Verbeteren & Vernieuwen