Practicom logo
Terug naar referenties

Over van ossenbruggen bv

Van Ossenbruggen Fruit B.V. is een betrouwbare leverancier van appelen en peren. Ze zijn gevestigd in het Gelderse Ingen, één van de bekendste en betere fruitteeltgebieden van Nederland. Door de tientallen jaren ervaring in de eigen boomgaarden zijn ze in staat het hele jaar door de klant hoogwaardige en verse producten te leveren. 

 

MaatwerkSOFTWARE en WEBSITE

Sinds 2002 brengen Practicom en Van Ossenbruggen Fruit nieuwe ontwikkelingen aan in het maatwerksoftware pakket InVerVo. In de basis beschikt InVerVo over de  functionaliteiten zoals verkoop, productinformatiebeheer, relatiebeheer en facturering. In de loop der jaren is de functionaliteit binnen deze modules uitgebreid. In 2012 is Practicom er, samen met serviceprovider Descartes en Van Ossenbruggen Fruit, in geslaagd de module uitbreiding EDI op de bedrijfssoftware (InVerVo) te realiseren. De GS1 standaardberichten voor bestellen, leveren en factureren zijn nu volledig geïntegreerd. Op deze wijze wordt de digitale bestelling van de klant automatisch verwerkt tot een verzendbericht (pakbon) en factuur. Van Ossenbruggen Fruit sluit hiermee aan op de ontwikkelingen in de markt om de samenwerking in de keten verder te optimaliseren en efficiëntie te realiseren. Daarnaast wordt de website www.ossenbruggenfruit.nl bij Practicom gehost en beveiligd. 

Bron: https://www.agf.nl/article/92309/van-ossenbruggen-fruit-rondt-gs1-das-certificering-af//

 

We zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Practicom. Goede bereikbaarheid en top service! Zeker als er urgente problemen zijn die onze dagelijkse werkzaamheden belemmeren wordt door jullie direct actie ondernomen en direct naar een oplossing gezocht zodat we snel weer verder kunnen werken. Daarnaast hebben we vaste contactpersonen bij Practicom die ons goed ondersteunen en waar we erg over tevreden zijn. 

- Kees van Ossenbruggen - Directie Van Ossenbruggen Fruit BV