Practicom logo
Terug naar referenties

Over Vovu METAALBEWERKING BV

Vovu is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Uden. Ze zijn in het bezit van een modern en geavanceerd machinepark waarmee ze sinds 1987 klant gespecificeerde onderdelen produceren voor o.a. de schokdemperindustrie, kranenbouw, motor- en automobiel industrie en machinebouw. 

hardware, beheer, cloud diensten, beveiliging en verbindingen 

Practicom werkt tevreden samen met Vovu en verzorgt al jaren het complete systeembeheer. Preventief voert Practicom een controle uit op locatie waar alle componenten in het netwerk worden nagelopen. Het netwerk wordt proactief gemonitord op afstand middels onze PRTG monitoring software. We leveren en bieden ondersteuning voor Microsoft Office 365 en leveren alle hard- en software. Naast het systeembeheer wordt ook de glasvezelverbinding door Practicom geleverd en is de beveiliging gebaseerd op basis van Fortinet Firewalls en Panda Antivirus.  

WEBSITES

De nieuwe website van Vovu wordt gehost en beveiligd door Practicom. We hebben de technische realisatie van hun nieuwe website (www.vovu.eu) gedaan, op basis van een door Vovu gemaakt design. De content kan beheerd worden door middel van het CMS Systeem MODx. Naast algemene tekstpagina's en een contactformulier hebben we ook een koppeling gemaakt met de Facebook API. 

Uit onze ervaring is Practicom een erg flexibel en meedenkend bedrijf. Al jaren zijn zij onze systeembeheerder en daar zijn wij erg tevreden mee. Ook hebben we onze nieuwe website laten bouwen door Practicom, wat heeft geleid tot een mooi resultaat. 

- Jeroen van Boxtel - Bedrijfsbureau