Practicom logo

Websiteontwikkeling

Het is belangrijk dat uw website dag en nacht voor uw klanten en prospects beschikbaar is: uw website is tenslotte het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Practicom verzorgt voor u het hele traject.

Onze kracht ligt in de verbindingen. Uw website wordt rechtstreeks aan uw bedrijfssoftware gekoppeld. Zo worden bijvoorbeeld aanvragen en bestellingen van uw websitebezoeker vlot doorgeleid naar de juiste medewerkers. Uw website wordt een handzaam instrument om uw bezoekers van de gewenste informatie te voorzien.

Maatwerk
Op zoek naar een op maat gemaakte website? Bij Practicom verzorgen we voor u het gehele traject. We denken met u mee over hoe u klanten kunt trekken via internet. Van marktonderzoek tot uniek ontwerp en technische ontwikkeling van uw website. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met u naar het doel en verwachtingen van de website / webwinkel. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw website optimaal zichtbaar is op zowel mobiele apparaten als desktops / laptops.

Wilt u daarnaast nog een koppeling met bijvoorbeeld uw financiële administratie? Ook dat is geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. We adviseren u graag vrijblijvend.

Templates
Heeft u liever een eenvoudige website? Kies dan voor een van onze templates die we volledig aanpassen naar uw huisstijl. Samen met u kiezen we de beste template uit. Uiteraard is deze website ook responsive en gebouwd volgens de laatste technieken. Deze websites bieden een uitstekende basis voor uw bedrijf. Doordat we bij Practicom werken met deskundige programmeurs is het altijd mogelijk de website verder uit te breiden.

MODX CMS Systeem

Wilt u zelf de inhoud van uw website kunnen beheren? Practicom zorgt voor een betrouwbaar en veilig CMS systeem.

Bij Practicom hebben we gekozen voor het Open Source PHP CMS Systeem van MODX. Hiermee kunt uw zelf eenvoudig de content van uw website beheren. Bijkomend voordeel ten opzichte van andere systemen is dat MODX erg goed beveiligd is en een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden biedt. Het CMS Systeem is zowel beschikbaar voor maatwerk websites als voor templates.

Het MODX CMS is uit te breiden met diverse (maatwerk) modules. Denk hierbij aan referentie modules, webwinkel modules en SEO modules. Ook is het mogelijk de website in meerdere talen te maken.

ModX

Website onderhoud

Uiteraard is het erg belangrijk dat uw website altijd up-to-date blijft. Bij Practicom updaten we periodiek uw website (en bijbehorend CMS systeem). Ook denken we met u mee en informeren u over de laatste technieken. Een actuele website is erg belangrijk voor uw websitebezoekers maar ook voor de zoekmachines.

Naast ontwikkeling en onderhoud is het ook belangrijk om aandacht te geven aan online marketing. Zeker op het moment dat uw website, direct of indirect, geld op moet leveren. Op het gebied van online marketing werken we samen met 1-internetmarketing.nl

Linux hosting

Wilt u ook dat uw website dag en nacht goed blijft draaien? Practicom biedt een eigen ontwikkeld hosting platform. Ook bieden we uitgebreide back-up mogelijkheden zodat uw data veilig is. We monitoren actief uw website / webwinkel en ondersteunen u bij het instellen van uw e-mail. Daarnaast is onze storingsdienst en servicedesk goed bereikbaar wanneer uw website of webwinkel niet bereikbaar is.

Bekijk pakketten