Practicom logo

Verhuizing nieuws

Na iets meer dan 10 jaar met veel plezier op de Verlengde Velmolen te hebben gewerkt gaan we vanaf 1 september 2022 op een nieuwe locatie werken.
Zoals bij heel veel bedrijven is bij ons ook het ‘hybride’ werken aangeslagen. Veel van onze programmeurs werken vooral thuis en onze consultants werken in een combinatie van thuis, op kantoor en bij de klant. Hierdoor hebben we veel minder kantoorruimte nodig.

In onze zoektocht naar nieuwe ruimte zijn we uitgekomen op de Ideeënfabriek in Uden. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere (creatieve) bedrijven zijn gevestigd. Naast onze kantoren hebben we de beschikking over meerdere vergaderruimtes en een mooi en gezellig Ideecafé.

Vanaf 1 september worden dit onze adresgegevens:

De Ideeënfabriek
Liessentstraat 9a
5405 AH Uden 

Onze telefoon-, website-, mail-, bank- en kvk- gegevens wijzigen niet. 
Uiteraard bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Terug naar Nieuwsoverzicht »